top of page

Funderingsherstel

Creëer meer ruimte door funderingsherstel en kelderbouw

Ongestoord genieten van een avond met vrienden. Lekker alleen sporten. Uw kinderen spelen in hun eigen speelruimte. Ruimer wooncomfort krijgt u met een extra verdieping onder uw woning door funderingsherstel of kelderbouw. 

Herstel de fundering in uw woning of bedrijfspand

Er zijn vele typen van funderingsherstel die de bestaande constructies opvangen. Welke techniek en werkwijze past het beste in uw situatie met het oog op gebreken, de infrastructurele mogelijkheden, de bodemgesteldheid en de complete staat van het pand?

Kom thuis

Aannemersbedrijf A.J.H. Zwart is thuis in de vele aspecten die bij funderingsherstel om de hoek komen kijken. We beoordelen de fundering zelf of in samenspraak met externen. Daarna werken we het plan voor u uit

JB-Wouters-aannemer-Haarlemmermeer-Amste

De vele mogelijkheden van funderingsherstel

Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk een helder beeld te krijgen van de pijnpunten. Nadat we het probleem hebben gevonden, maken we een plan voor de oplossing. Verschillende scenario’s zijn mogelijk:

  • we realiseren extra of nieuwe fundering op palen of zonder palen

  • we tillen de bestaande constructie geheel of gedeeltelijk op

  • we zetten de bestaande constructie recht

  • we brengen de bestaande constructie terug

  • we combineren uw oude fundering met nieuwe fundering

Elk scenario van funderingsherstel is maatwerk. Dat is logisch, want elke situatie is anders en standaardoplossingen bieden geen of onvoldoende zekerheid.

Funderingsherstel voor een onbezorgde toekomst

Behalve uw huis hebben we ook een reputatie hoog te houden. Dat lukt omdat we bij een fundamentele ingreep als funderingsherstel werkzaamheden het plan tot in de puntjes doordenken en uitwerken. Aannemersbedrijf A.J.H. Zwart is een bekende in de regio Amsterdam.

Op het gebied van funderingsherstel hebben we al veel projecten succesvol afgerond, waaronder monumenten in Amsterdam met specifieke knel- en pijnpunten. Dat maakt ons de specialist in funderingsherstel. 

Een nieuwe woonoppervlakte onder uw woning betekent meer leefruimte. Verdubbel de oppervlakte van uw grond. Denk u eens in waar u deze woonruimte allemaal voor kunt benutten. We maken daglicht en er is een continue aanvoer van frisse buitenlucht. Uiteraard vormen aansluitingen op bestaande voorzieningen als water en elektriciteit ook geen enkel probleem. 

Meer ruimte beneden

Als u ruimer wilt wonen, is verhuizen een optie. Het bouwen van een extra verdieping onder uw bestaande woning is een slim en voordeliger alternatief. U blijft op dezelfde plek wonen en krijgt meer wooncomfort.

 

Daarbij verhoogt het ook nog eens de waarde van uw huidige woning. Deze win-winsituatie is een investering voor de toekomst waar u direct van profiteert.

 

Is uw huis toe aan nieuwe funderingen, maar wilt u ook uitbreiden? We combineren de kelderbouw met funderingsherstel, zodat het plan financieel aantrekkelijk voor u is.

Direct contact opnemen!

bottom of page