top of page

Overige diensten

Heiwerk, beton en sloopwerk van de aannemer in Amsterdam

Als u iets nieuws wilt beginnen, moet u het oude achter u laten. Aannemersbedrijf A.J.H. Zwart is de specialist in onder meer heiwerk, betonboring en sloopwerk in renovatie en nieuwbouw.

Heiwerk

Dat staat als een huis. Laat al uw heiwerken met een gerust hart over aan Aannemersbedrijf A.J.H. Zwart. Uw bedrijfspand of woning staat stevig en de ondergrond draagt het gewicht goed. We plaatsen stalen, houten of betonnen damwanden en heipalen in en rondom Amsterdam.

heiwerk-tussen-gebouwen_edited.jpg

Renovatie & nieuwbouw

Renovatie of nieuwbouw van uw woning. Het maakt geen verschil, want u stopt altijd uw hart erin. Dat doen wij ook. Daarom geven we het project speciale aandacht voor het beste resultaat met de minste overlast tijdens de werkzaamheden.

Als u wilt, verzorgen we de hele bouwaanvraag. We maken tekeningen, constructief tekenwerk en berekeningen. Door correcte afspraken en een nette werkwijze is Aannemersbedrijf Zwart een gewilde partner in de particuliere bouw.

Als u het project door ons laat uitvoeren, heeft u altijd één contactpersoon. Dat is wel zo duidelijk. In korte tijd vertaalt uw aannemer uw wensen naar kwaliteitsbouw.

Goede communicatie, perfect resultaat

Betonboring

Ziet u er geen gat meer in? Wij wel. Daarom boren we met een hoge nauwkeurigheidsgraad door:

  • alle soorten gewapend beton

  • asfalt

  • natuursteen

  • alle andere steenachtige materialen

 

Daarnaast boren we sparingen in het beton ten behoeve van:

  • afvoeren

  • afzuigkappen en wasdrogers

  • haarden

 

Door waterkoeling beperken we de stofoverlast tot het minimum. We zagen onder meer deur- en raamsparringen, vloeren, balken en trapgaten. We leveren compleet op, dus verwijderen ook het beton en voeren dit af. Uiteraard laten we de werklocatie schoon achter.

bottom of page