top of page

Over ons 

Creëer meer ruimte door funderingsherstel en kelderbouw

De toekomst laat ons dromen over meer en beter. Meer ruimte en betere fundering in uw prachthuis, om maar eens wat te noemen. Aannemersbedrijf A.J.H. Zwart b.v. vertaalt uw wensen in korte tijd naar kwaliteitsbouw met een eigen gezicht. 

Wie is Zwart b.v. ?

Aannemersbedrijf A.J.H. Zwart bv is een Amsterdams familiebedrijf dat al ruim 50 jaar bouwt in en rondom Amsterdam.

Eerste opdracht

Lourens Zwart startte rond 1960 de firma Zwart. Eén van de eerste opdrachten was het verlichten van de Amsterdamse grachten, door lampen op de bruggen te plaatsen. Sinds die eerste opdracht werken we voor de GEB, wat later overging in EBA, NUON en momenteel Alliander en Liandon.

Vader op zoon

In 1978 nam Alfred Zwart het bedrijf over en werden er buiten het bouwkundig onderhoud van de traforuimtes en overige onderdelen van de GEB ook fundaties gemaakt voor trafo- en gasruimtes, windmolens en gelijkrichterstations.

Nieuw specialisme

Momenteel is Paul Zwart de directeur van het bedrijf. Hij nam in 2001 het aannemersbedrijf over. Hij heeft een achtergrond als bouwkundig ingenieur. Zijn ervaring in renovatie en funderingen in het centrum van Amsterdam, maakt hem de specialist in funderingsherstel en kelderbouw.

Neem direct contact op!

bottom of page